ljubljana i jezero bled
Description

Proljeće je idealno vrijeme za izlete, a posebno one koje uključuju prirodu. Slovenija se ponosi mnogim prirodnim ljepotama, a jedno od najistaknutijih je Bledsko jezero. Bled je glacijalno jezero, okruženo planinama i šumama, s malim otokom u sredini do kojeg je moguće doći pletnom - tradicionalnim brodićem jedinstvenim u svijetu upravo za to područje.

Dobra vijest je i da postoji kupalište, stoga za vrućih dana nema ljepšeg od pogleda na prekrasan krajolik - ravno iz jezera.
Ako preferirate kopnene aktivnosti, sadržaja ne manjka. Od fine tradicionalne kuhinje i nezaobilaznih kremšnita, prekrasne šetnice oko jezera koju možete obići pješice ili iznajmiti bicikle, mnogih drugih rekreativnih sadržaja do jednostavnog uživanja na suncu. Vjerujemo da ćete na kraju ipak htjeti probati sve!


Nakon Bleda, posjetit ćemo Ljubljanu, koja bilježi sve veću popularnost i čije ime asocira na cool, zeleno i urbano. S obzirom na veličinu grada, imat ćete dovoljno vremena da se uvjerite u bar nešto od toga. Stara gradska jezgra, Ljubljanski dvorac, most ljubavi i romantična vožnja brodom po rijeci Ljubljanici samo su neke od poznatih atrakcija koje privlače turiste iz cijelog svijeta.

Za one koje samo vole lutati i tako istražiti grad, skrenite i u Križevnišku ulicu jer vrvi galerijama, dućanima i restoranima. Odmoriti možete u mnogim parkićima i kafićima uz svoje omiljeno piće i pogled na rijeku. A ako ste odlučili obnoviti garderobu za ljetnu sezonu, svakako posjetite nedavno otvoreni Primark, poznat po povoljnim cijenama i modernoj odjeći. :)
Vidimo se!

 

Cijena:
- 250 kn po osobi

 

Cijena uključuje:
- Prijevoz klimatiziranim vozilom na relaciji Zagreb - Bled - Ljubljana - Zagreb
- Pick up na Vašoj adresi

 

Kako rezervirati?
Svoja mjesta možete rezervirati klikom na ''book now'' ili uplatom na naš bankovni račun. Molimo da pošaljete potvrdu o uplati na naš mail info@wanderertravel.eu.

 

IBAN: HR1423400091110274490
Opis plaćanja - Izlet Ljubljana i Bled 13.06. i broj putnika / Izlet Ljubljana i Bled 13.06. / 14.06. i broj putnika
Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, naše Facebook stranice ili na kontakt broj.

 

Telefon: +385 91 2222299
E-mail: info@wanderertravel.eu
Facebook: https://www.facebook.com/wanderertravelzagreb
ID: HR-AB-01-080605847

 

Važne informacije:
- S obzirom na trenutne epidemiološke mjere, svi putnici su obavezni ponijeti svoje maske i dezinfekcijsko sredstvo za ruke kako bismo smanjili mogućnost zaraze i širenja COVID-19. #ostaniodgovoran
- U slučaju nedovoljnog broja ljudi, zadržavamo pravo otkazivanja izleta. U tom ćemo Vas slučaju kontaktirati najmanje 48 h prije izleta.
CLOSE