jednodnevni izlet: zagreb ‒ gorski kotar
Description

 Ako ste trenutno single ili ste samo željni upoznavanja novih ljudi - na pravom ste mjestu. Pomisao na solo putovanje često nam može izazvati nelagodu, no tako zapravo propuštamo mnoge prilike, zar ne?

  

Iz tog smo razloga odlučili organizirati izlet za sve neodlučne (znamo, i sami smo bili u takvoj situaciji), a osim odlično provedenog dana, ovaj izlet je savršena prilika za druženje i sudjelovanje u brojnim aktivnostima u kojima se možda do sad niste okušali. Cijeli dan bit će ispunjen atraktivnim sadržajima, uz mnoštvo timskih igara, što jamči opušteno upoznavanje sa suputnicima (ili suigračima), a s nekima možda i ''kliknete'' te ostanete u kontaktu.
Razbijanje leda ćemo prepustiti našim simpatičnim voditeljima putovanja, a na vama je samo da uživate.

 

 

Gdje idemo?

 

1. Kaubojsko selo Roswell
Kaubojsko selo Roswell smješteno je desetak kilometara od Fužina, a izgrađeno je za potrebe snimanje filma Winnetou. Ipak, da vas odvezemo do tamo zatvorenih očiju možda bi se na trenutak zbunili jer selo izgleda kao baš kao ona s Divljeg zapada.
Ako vas kojim slučajem naši animatori do sada nisu već potpuno ohrabrili za sve izazove koje predstavlja Divlji zapad, vrijeme je da odete u saloon i uz country glazbu popijete piće po izboru na šanku. Jedno je ipak dovoljno, jer pred nama niz aktivnosti poput gađanje iz luka i strijele, zračnice, bacanje lasa i sve drugo što čini svakodnevicu jednog kauboja. Otkrijete li da se u vama skriva John Wayne ili ne, nije važno; kaubojsko selo Roswell toliko je upečatljivo da je dobar provod zajamčen.
(PS. Sve igre su namijenjene i potpunim početnicima, a imat ćete i asistenta koji će vas podučiti zanatu)

 

2. Špilja Vrelo
Nakon Roswella, vratit ćemo se još mnoooogo dalje u prošlost i posjetiti špilju Vrelo, jednu od glavnih atrakcija tog područja za koju se procjenjuje da je stara između 3,5 i 4 milijuna godina. Špilja obiluje ukrasima čija je ljepota još izraženija pod specijalnom rasvjetom, a dodatnu čar joj daje voda, odnosno prekrasan gorski izvor, jezero i ponor. Zovu je i hrvatskom Postojnom što samo potvrđuje da je Vrelo lokacija koju se ne smije zaobići.

 

3. Sljedeća postaja su Fužine, gdje ćete osim pauzu za ručak imati i nešto vremena za istraživanje grada. U vrućim ljetnim danima, kontinentalna klima i čisti planinski zrak idealni su za šetnju ili kavu na terasi, a posebno onu uz pogled na prekrasno jezero Bajer. Što god izabrali vrijedi ona da je u dobrom društvu svaka opcija idealna.

 

4. Adrenalinski park u srcu Like
Da nikad nismo prestari za igru jedna je od izreka koju smo prigrlili kao svoju. Igra nas povezuje, potiče dobro raspoloženje i tjera na kreativnost pa smo iz tog razloga ostavili adrenalinski park kao vrhunac ovog izleta. Podijelit ćemo se u timove i okušati u olimpijadi, a kasnije isprobati i adrenalinsku vožnju ziplineom. Zadnji korak u izlaženju iz zone komfora, ali nakon ovakvog dana dodatni poticaj vam više neće ni trebati.
Je li ovo posljednja avantura u danu bit će na Vama, no nećemo odmah sve otkriti. Pridruži nam se i saznaj! :)

 

Datum : 08.08.2020.

Cijena : 350kn

 

Uključeno : 

 

- izlet u kaubojskom selu ( bacanje potkove,lasa,gađanje lukom i strijelom,gađanje zračnom puškom)

- posjet špilji Vrelo

- kviz znanja

- ručak i slobodno vrijeme u Fužinama

- timsku olimpijadu i zipline

 

NAPOMENA:

na putu prolazimo kroz Karlovac, pa nam se možete i tamo priključiti. Prilikom bookinga navesti "pick up Karlovac"

 

Kako rezervirati:

Svoje mjesto možete rezervirati uplatom na naš bankovni račun. Molimo da pošaljete potvrdu o uplati na naš mail info@wanderertravel.eu.

 

IBAN: HR1423400091110274490

Opis plaćanja - Izlet za samce, datum i broj putnika.

Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, naše Facebook stranice ili na kontakt broj.

 

 

 

Telefon: +385 91 2222299
E-mail: info@wanderertravel.eu
Facebook : https://www.facebook.com/Izleti-za-samce-109508400823196/?modal=admin_todo_tour
ID: HR-AB-01-080605847

 

 

 

Važne informacije:
- S obzirom na trenutne epidemiološke mjere, svi putnici su obavezni ponijeti svoje maske i dezinfekcijsko sredstvo za ruke kako bismo smanjili mogućnost zaraze i širenja COVID-19. #ostaniodgovoran
- U slučaju nedovoljnog broja ljudi, zadržavamo pravo otkazivanja izleta. U tom ćemo Vas slučaju kontaktirati najmanje 48 h prije izleta.
CLOSE