izlet za samce kupa i petrinja ‒ 05.09.2020.
Description

S obzirom na divna iskustva i uspomene kojih ćemo se još dugo rado sjećati i nove ljude koje smo upoznali i s kojima se, nadamo se, nastavljamo družiti, vrijeme je za naš drugi izlet ove tematike.

Za one koji nisu upoznati s konceptom, riječ je o izletima za samce koji su osmišljeni posebno za one koji vole putovati ili im je dosta životne rutine, a trenutno nemaju ekipu s kojom bi se odvažili na takve izlete. Ako se tako osjećate ili ste samo željni novih avantura, odvažite se i pridružite nam se na izletu i možda upoznate nekog s kim ćete s lakoćom dogovarati nova druženja i putovanja - i mimo naše agencije. Za probijanje leda i organizaciju aktivnosti zaduženi su naši simpatični voditelji, a na vama je samo da se opustite i uživate u izletu.

 

Petrinja
Naše sljedeće odredište nalazi se nadomak Zagreba, a riječ je o prekrasnoj Petrinji koju mještani opisuju kao mali grad velikog srca. Nakon ovog izleta, vjerujemo da ćete i vi moći potvrditi isto. Dan ćemo započeti obilaskom grada u pratnji profesionalne turističkog vodiča. Obići ćemo gradsku jezgru koja ima bogatu povijest i kulturnu baštinu koja seže sve do 13. stoljeća. Osim zanimljivosti vezanih uz ovo mjesto, pažnju će vam zasigurno privući i prekrasne barokne i klasicističke građevine. Uživat ćemo i u hladovini gradskog parka koji je zbog ukrasnog bilja i rijetkog drveća zaštićen u kategoriji vrtne arhitekture. Nakon razgleda, odmorit ćemo se uz kavu što je ujedno i odlična prilika da se još bolje upoznamo kao i da popričamo s vodičkom o svemu što nam se činilo posebno intrigantnim ili pak saznamo neke zanimljivosti o svakodnevnom životu stanovnika Petrinje.

 

Na Kupi
Ostatak dana provest ćemo u druženju, igrama i kupanju. Hladovina, plaže, i aktivnosti koje se nude uz obalu Kupe, trenutno su neotkriveni dragulj među riječnim kupalištima. Već po običaju, pripremili smo i neke igre, pa nas tako očekuje utrka čamaca po Kupi i kratki tečaj ribičije.

Druženje nastavljamo u lokalnom restoranu koji je poznat po specijalitetima od riječne ribe. Nakon restorana, čeka nas još jedna avantura - čamci i vožnja Kupom do jedne od skrivenih plaža gdje ćemo se osvježiti pićem i uživati u predivnom riječnom krajoliku. Nakon toga, krećemo za Zagreb, ali to ne mora značiti da je našem druženju došao kraj. Po praksi koju smo uspostavili nakon prvog izleta, a koju ćemo i dalje njegovati, svi zainteresirani pozvani su nastaviti zabavu, a gdje - reći će Vam naši voditelji tijekom izleta. ;)

 

Izlet uključuje: 

Prijevoz  do destinacije i natrag

Razgled Petrinje sa licenciranim vodičem

Ručak 

Vožnja riječnim brodićem

Aktivnosti - urka čamaca i mala škola ribičije


Datum : 05.09.2020.
Cijena : 350kn

NAPOMENA:
Kako rezervirati:
Svoje mjesto možete rezervirati uplatom na naš bankovni račun. Molimo da pošaljete potvrdu o uplati na naš mail info@wanderertravel.eu.
IBAN: HR1423400091110274490
Opis plaćanja - Izlet za samce, datum i broj putnika.


Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, naše Facebook stranice ili na kontakt broj.
Telefon: +385 91 2222299
E-mail: info@wanderertravel.eu
Facebook : https://www.facebook.com/Izleti-za-samce-109508400823196/?modal=admin_todo_tour
ID: HR-AB-01-080605847

 

Važne informacije:
- S obzirom na trenutne epidemiološke mjere, svi putnici su obavezni ponijeti svoje maske i dezinfekcijsko sredstvo za ruke kako bismo smanjili mogućnost zaraze i širenja COVID-19.
- U slučaju nedovoljnog broja ljudi, zadržavamo pravo otkazivanja izleta. U tom ćemo Vas slučaju kontaktirati najmanje 48 h prije izleta.
CLOSE