izlet za samce ‒ djurdjevac, hlebine i dani rakije
Description

 U subotu, 24. listopada, vodimo vas na treći Izlet za samce!

 I na ovom izletu pripremili smo za vas zanimljive a ne tako poznate lokacije te aktivnosti u kojima ćete sigurno uživati!

 

 

Ukoliko niste upoznati s konceptom, riječ je o izletima za samce koji su osmišljeni posebno za one koji vole putovati ili im je dosta životne rutine, a trenutno nemaju ekipu s kojom bi se odvažili na takve izlete. Ako se tako osjećate ili ste samo željni novih avantura, odvažite se i pridružite nam se na izletu i možda upoznate nekog s kim ćete s lakoćom dogovarati nova druženja i putovanja - i mimo naše agencije. Za probijanje leda i organizaciju aktivnosti zaduženi su naši simpatični voditelji, a na vama je samo da se opustite i uživate u izletu.


Treći Izlet za samce vodi nas u Podravinu, regiju za koju smo sigurni da ćemo je još posjećivati, jer u jedan izlet ne stanu sve mogućnosti koje pruža.


Prva destinacija na koju idemo je Đurđevac. Svi znamo za čuvenu Picokijadu, a nas će odmah po dolasku, ispred Starog grada, dočekati Haramije Sv. Jurja i provesti kroz vrijeme u svom polusatnom interaktivnom programu. Odjeveni u povijesne odore, uprizorit će nam legendu o Picokima i kako se Đurđevac obranio od Turaka.

Osim po Picokima, Đurđevac je čuven i po - pustinji i devama! Zato ćemo se prošetati po “Hrvatskoj Sahari”, pustinjskom zoo vrtu, gdje 3 đurđevačke deve žive u društvu magaraca, konja, koza i kokoši.


Iduća lokacija koju ćemo istražiti su Hlebine. Malo podravsko mjesto s tek nešto preko tisuću stanovnika neizbrisivo je upisano kao jedan od centara naivne umjetnosti. Motivi prizora iz seoskog života, i oni radosni i oni tužni, ljepota krajolika i surovost prirode, oslikani rukom samoukih slikara snagom svog specifičnog izričaja probili su put do međunarodne slave. Posjetit ćemo Galeriju naivne umjetnosti i malo se prošetati Hlebinama, a onda slijedi - akcija!

 

Na imanju Stari zanati sudjelovat ćemo u tradicionalnom pečenje rakije u kotlu. Pretvorba voća u alkohol odvijat će se uz podravske tamburaše, a zainteresirani će moći kušati vruću, netom ispečenu rakiju.

Čekaju vas i radionice. Poput majstora naive, moći ćete se okušati u slikanju na staklu. Naš domačin približit će vam vještinu kovanja u svojoj kovačnici.

Kao i na dosadašnjim izletima, i na ovom smo vam pripremili igre - ogledat ćemo se u maloj seoskoj Olimpijadi i sigurni smo da ćemo se opet dobro zabaviti i nasmijati.

Nadamo se da povratak u Zagreb, kao i dosad, neće značiti kraj našeg druženja za taj dan :)

 

Datum: 24.10.2020.

Cijena: 350 kn

-izletnici koji su bili na nekom od prethodnih izleta, imaju popust od 50 kn

 

Minimalan broj putnika: 10 

 

Uključeno u cijenu:

-prijevoz turističkim autobusom

-interaktivni igrokaz Haramija Sv. Jurja

-ulaznica za "Hrvatsku Saharu"

-ulaznica za Galeriju naivne umjetnosti u Hlebinama

-seoska Olimpijada

-radionica slikanja na staklu i kovačnica

-zabavni program uz pečenje rakije

-ručak

 

Nije uključeno:

-hrana i piće osim navedenog

-ulaznice i aktivnosti osim navedenog

-osobni troškovi

 

Kako rezervirati:

Svoje mjesto možete rezervirati uplatom na naš bankovni račun. Molimo da potvrdu o uplati pošaljete na naš mail info@wanderertravel.eu

 

IBAN: HR1423400091110274490

Opis plaćanja: Izlet za samce, datum i broj osoba

 

Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte na mail (info@wanderertravel.eu), mobitel (+385 91 2222 299) ili preko FB stranice Izleti za samce

 

Otkazivanje puta uz povrat uplaćenih sredstava moguć je do dva dana prije puta.

Organizator zadržava pravo izmjene programa.

 

ID: HR-AB-01-080605847

 

 

 

 
CLOSE